Усі використовують кукі, й ми також. Але в інших речах, ми кращі за них. Чесно.

Наш артисан

14.11.2022 р.
#анонс
про що?
Ще один спосіб підтримати український малий бізнес та трохи подонатити армії.
Це вже не перша наша співпраця з Caveforge, але точно найшвидша за прийняттям рішення. Коли ми вперше побачили ці вироби — сумнівів не було, цім артисанам бути. Подивіться самі:
Хіба вони не чудові? Ось і ми так подумали, що це чудова нагода підтримати наше локальне мале виробництво, тим більше хлопці з Caveforge дуже стараються і кожного разу покращують якість своїх виробів. Але цього разу відповідальність помножена на три, по-перше, тризуб зобов'язує, по-друге, це перший групбай українського виробника, який відбуватися у провідних вендорів Північної Америки та Європи. Ну а коли ще долати виклики, як не зараз?
Ми вже приготувались, та підготували відповіді на ваші можливі питання
Найкращий клієнт
А що це взагалі таке?
Funkeys
Це артисан, така красива кнопка для вашої механічної клавіатури. Вони виробляються вручну, та в невеликих кількостях.
Найкращий клієнт:
І що, можна користатися як звичайною кнопкою?
Funkeys:
Так, звичайно, вони вироблені з полімерної смоли, зносостійкі та придатні для щоденного використання. Але звісно, за своєю природою походження, вироби зі смоли не такі стійкі для надмірних навантажень як, наприклад, пластикові вироби.
Найкращий клієнт:
Я можу встановити її на будь-яку клавіатуру?
Funkeys:
Ні, ці артисани підходять тільки для механічних клавіатур з перемикачами типу Cherry MX.
Найкращий клієнт:
А якого вони розміру та форми? 
Funkeys:
Це називається профіль. Профіль цих артисанів максимально наближено до ОЕМ профілю. З незначними обмовками це найпоширеніший профіль і саме його ви скоріш за все уявляєте першим, коли думаєте про клавіатуру
Найкращий клієнт:
Коли вони будуть у наявності?
Funkeys:
Ці артисани будуть продаватись та вироблятися за умовами групового придбання, або групбаю. Це передбачає попередню оплату та деякий час очікування. Ми сподіваємось отримати їх від виробника до новорічних свят, але самі розумієте у який час живемо і які можуть бути труднощі, тому строки орієнтовні та можуть незначно змінитися.

Що до наявності на вітрині, остаточного рішення ще немає, але скоріш за все у наявності цих артисанів не буде, а якщо і будуть, то у дуже обмеженої кількості, та за значно вищою ціною.
Найкращий клієнт:
Зрозуміло. А що там про донат написано?
Funkeys:
10% від усіх проданих артисанів підуть на потреби ЗСУ через фонд "Повернись Живим"
Найкращий клієнт:
Супер! Останнє. Де можна замовити?
Funkeys:
Замовити можна у нас в розділі "Групбай":)
Групбай триватиме з 21 листопада по 5 грудня. Щоб не пропустити, підписуйтесь на наш телеграм-канал або інстаграм. Якщо залишились питання, задайте їх нам будь-яким зручним способом:)

Все буде Україна!